CUSTOM_ALT_AWARD_HEADER

Now Foods L-Carnitine 500 mg

kapsule, dodatak prehrani

Cijena 19,39 € / 146,09 kn
Količina
Neto količina: 30 vege kapsula

OPIS

Dodadatk prehrani s L- karnitinom. L-Karnitin je neesencijalna aminokiselina koja pomaže u održavanju cjelokupnog dobrog zdravlja olakšavajući prijenos skupina masnih kiselina u mitohondrijske membrane za proizvodnju stanične energije. Prirodno se javlja u crvenom mesu i drugim namirnicama životinjskog podrijetla, ali preporučujemo suplementaciju kako bi se dobile optimalne razine ove izvrsne aminokiseline. NOW® L-Carnitine je najčišći oblik, klinički testiran i vegetarijanski (ne-životinjski izvor). Tvrtka Carnipure™ nudi najčišći L-Carnitine i zaštitni je znak tvrtke Lonza, Ltd., Švicarska, odakle NoWFoods uzima sirovinu.

Uputstva za uporabu: 3 kaspule dnevno

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=3 kapsule): L- karnitin 1500 mg

Ostali sastojci: Hipromelloza (kapsula celuloze), Mikrokristalna celuloza, Magnezijev stearat (izvor povrća) i Silicijev dioksid.

Napomene: Ne proizvodi se od pšenice, glutena, soje, mlijeka, jaja, ribe, školjki ili sastojaka orašastih plodova. Proizvedeno u GMP postrojenju koje obrađuje druge sastojke koji sadrže ove alergene. Samo za odrasle. Posavjetujte se s liječnikom ako ste trudni/dojilja, uzimate lijekove ili imate zdravstveno stanje (uključujući poremećaj štitnjače). Držite izvan dohvata djece.

Uvjeti čuvanja: Na hladnom i suhom mjestu na temperaturi do 25 stupnjeva

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće