CUSTOM_ALT_AWARD_HEADER

Pravila privatnosti

PRAVILA PRIVATNOSTI LENIMENTUS d.o.o.

1. UVOD

Lenimentus d.o.o. je ovlašteni zastupnik brenda Now Foods u Hrvatskoj. Vitamini i dodaci prehrani Now Foods, američke tvrtke sa 60-godišnjom tradicijom i svjetskog lidera u proizvodnji suplemenata, su certificirani organski proizvodi, dostupni u ljekarnama u Hrvatskoj (popis prodajnih mjesta možete naći ovdje), a moguće ih je naručiti i putem web stranice www.nowfoods.hr.

Ovim Pravilima privatnosti želimo Vam pružiti informacije o tome koje Vaše osobne podatke prikupljamo, na koji način, za što ih upotrebljavamo, kome ih prenosimo, kao i koja su Vaša prava i kako ih možete ostvariti. Iz tog razloga, savjetujemo Vam da pažljivo pročitate ova Pravila privatnosti, kao i naša Pravila o kolačićima te Uvjete kupnje (Predugovorne obavijesti), a kako biste se upoznali s načinom obrade Vaših osobnih podataka.

Pojmovi upotrebljeni u ovim Pravilima privatnosti imaju sljedeće značenje:

  • Pojmovi “Lenimentus” ili “nas” ili “mi” odnose se na trgovačko društvo Lenimentus društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge (skraćena tvrtka: Lenimentus d.o.o.), upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem (MBS): 080927255, sa sjedištem u Zagrebu, Maksimirska cesta 70, OIB: 47650935692.
  • Pojam “Vi” odnosi se na fizičku osobu koja je posjetitelj naše stranice ili je kupac ili potencijalni kupac naših proizvoda, a čije osobne podatke obrađujemo
  • Pojam “osobni podaci” odnosi se na bilo koji podatak o Vama na temelju kojeg Vas je moguće identificirati, izravno ili neizravno
  • Pojam “voditelj obrade” odnosi se na fizičku ili pravnu osobu koja sama, ili u suradnji s drugima, određuje svrhu i način obrade osobnih podataka i koja je odgovorna za obradu takvih podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka EU 2016/679 (dalje: Opća uredba) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018).

Ukoliko posjetite našu web stranicu i/ili odlučite naručiti i kupiti proizvode koje vam nudimo i/ili nam se obratite s upitom o našim proizvodima ili s reklamacijom, prigovorom ili drugim zahtjevom, u pogledu obrade Vaših osobnih podataka Lenimentus će biti u ulozi voditelja obrade. Naši su kontakt podaci:

  • Pošta: Lenimentus d.o.o., Maksimirska cesta 70, 10 000 Zagreb
  • E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Telefon: +385 91 910 9042

2. KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO I NA KOJI NAČIN

Podaci koji se prikupljaju prilikom posjete našoj web stranici

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o Vama (kao što su Vaše ime, kontakt podaci) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (na primjer kontakt obrazac, obrazac za narudžbu, obrazac za jednostrani raskid ugovora).

Prilikom posjeta naše web stranice automatski ćemo prikupljati informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je Vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje odnosno izlazak i operativni sustav. Ove su nam informacije potrebne kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu te da poboljšamo Vaše iskustvo dok koristite naše web stranice.

WEB KOLAČIĆI (COOKIES): Kako bi Vaša posjeta našoj web stranici bila što ugodnija, potrebno je spremiti malenu količinu informacija na računalo, tzv. kolačiće (eng. cookies). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, poput preferiranog jezika ili adrese za dostavu. Kolačići dozvoljavaju web stranici da „zapamti“ postavke posjetitelja iz prethodnih posjeta. Kasnije, kada opet otvorite našu web stranicu, neće biti potrebno ponovno unositi postavke, poput željenog jezika ili adrese dostave. Detaljno objašnjenje o kolačićima na našoj stranici pronađite u našim Pravilima o kolačićima.

Osobni podaci koje prikupljamo o našim kupcima i potencijalnim kupcima

Lenimentus prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke u situacijama kada ste naš kupac ili potencijalni kupac proizvoda koje nudimo, te ako ste posjetitelj naše web stranice i putem kontakt forme na našoj web stranici ili putem društvenih mreža zatražite izravni kontakt s nama.

Vaše osobne podatke uvijek prikupljamo izravno od Vas, a možemo ih prikupiti na više načina:

  • prilikom Vaše narudžbe proizvoda putem naše web stranice www.nowfoods.hr
  • ukoliko nam podnesete reklamaciju odnosno prigovor sukladno propisima o zaštiti potrošača
  • kada pregledavate naš online sadržaj (kolačići - cookies), a detalje o tome možete pročitati u našim Pravilima o kolačićima
  • putem društvenih medija, a samo one podatke koje nam sami pošaljete putem Facebook, Instagram poruka ili drugih društvenih mreža na kojima imamo otvoren profil.

Izuzev navedenog, Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nam ih Vi sami stavite na raspolaganje na primjer slanjem elektroničke pošte kada nas kontaktirate za neki upit, pohvalu ili slično.

Osobni podaci koje prikupljamo i obrađujemo su Vaše ime i prezime, kontakt podaci (adresa stanovanja, adresa za isporuku naručenih proizvoda ukoliko se razlikuje od adrese stanovanja, broj telefona i/ili e-mail adresa) te podaci potrebni za plaćanje (ime i prezime, ukoliko je primjenjivo PDV identifikacijski broj i podaci o računu na koji želite da Vam se isplati povrat novaca u slučaju jednostranog raskida ugovora sukladno našim Uvjetima kupnje).

Također ćemo prikupljati i

  • podatke o Vašim kupnjama i transakcijama (vrsta i broj kupljenih i vraćenih proizvoda, plaćeni iznosi i povrati), te
  • Vaše upite, interese i iskustva s našim proizvodima i proizvodima slične naravi te eventualno fotografije, video zapise i komentare koje nam Vi sami  odlučite dostaviti putem kontakt forme s naše web stranice ili ih sami stavite javno na raspolaganje putem društvenih mreža (npr. komentar na proizvod na našem Facebook ili Instagram profilu).

Zaštita djece

Lenimentus ne prikuplja podatke o djeci. Uvjerimo li se kako su takvi podaci preneseni nama bez pristanka roditelja ili skrbnika djece mlađe od 16 godina, uklonit ćemo ih bez odgađanja.

Maloljetnici mlađi od 16 godina ne smiju koristiti Internetsku stranicu www.nowfoods.hr. Niti jedan dio naše internetske stranice www.nowfoods.hr nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 16 godina.

3. U KOJU SVRHU PRIKUPLJAMO VAŠE PODATKE I NA KOJI IH NAČIN OBRAĐUJEMO

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo za sljedeće svrhe:

  • pružanje informacija o proizvodima i uslugama i odgovaranje na Vaše upite, reklamacije, prigovore, zahtjeve
  • provjera identiteta (npr. kod narudžbe proizvoda preko web stranice)
  • isporuka i naplata proizvoda koje ste naručili preko naše web stranice
  • izvršavanje ostalih obveza koje proizlaze iz ugovora o kupoprodaji proizvoda
  • provedbu eventualnih pravnih postupaka vezanih uz realizaciju ugovora o kupoprodaji proizvoda.

Vaše osobne podatke nećemo ni u kojem slučaju prodavati ili davati na raspolaganje trećim osobama za njihove marketinške ili druge svrhe.

Lenimentus ne donosi automatizirane odluke, ne izrađuje nikakve profile, ne analizira Vase osobne podatke, niti obrađuje Vaše osobne podatke za potrebe izravnog marketinga, već se podaci obrađuju isključivo za naprijed navedene svrhe.

Kao i kod svih web-stranica, kada se pristupa našim web-stranicama naš web poslužitelj privremeno pohranjuje naziv domene ili IP adresu računala koje pristupa, kao i datum pristupa, upite o datotekama od strane posjetitelja web stranice (ime datoteke i odgovarajući cjeloviti podatci o internet adresi), http ili https povratni kod, vrstu preglednika i veličinu datoteka prenesenih tijekom posjeta.

Kada koristite našu web stranicu mi možemo pohraniti podatke iz različitih sigurnosnih razloga. Takvi podaci mogu uključivati naziv Vašeg davatelja internetskih usluga, Internet stranicu preko koje ste se povezali na našu stranicu, internetske stranice koje ste posjetili s naše stranice te Vašu IP adresu. Ti podaci bi mogli voditi k Vašoj identifikaciji, no mi ih za to ne koristimo.

Ova web-stranica koristi Google Universal Analytics, aktivnost web analize od strane društva Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States („Google“) sa svrhom analize njenog korištenja. Informacije koje Google prikupi u vezi s Vašim korištenjem ove web-stranice (npr. polazni URL, web-pretraživač koji ste koristili, Vaše postavke jezika, Vaš računalni sustav koji ste koristili ili razlučivost prikaza) prenose se na Google-ov server u Sjedinjenim Američkim Državama, tamo se pohranjuju, analiziraju te se rezultat nama stavlja na raspolaganje u anonimiziranom obliku. Google je certificiran u vezi s EU-US Privacy Shield tako da se na obradu podataka od strane Googlea primjenjuje odgovarajuća razina zaštite podataka.

Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Google-u, pogledajte Pravila o privatnosti Google-a koja su objavljena na https://policies.google.com/privacy?hl=hr&gl=ZZ. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Kod upućivanja na druge web stranice stranice („links“) lenimentus ne odgovara za sadržaj tih stranica.

4. PRAVNA OSNOVA PRIKUPLJANJA I OBRADE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Kupac ili potencijalni kupac je prilikom narudžbe proizvoda dužan potvrditi (klikom) da prihvaća Uvjete kupnje (Predugovorne obavijesti) i da je upoznat s ovim Pravilima privatnosti i Pravilima o kolačićima. Kao što je opisano u našim Uvjetima kupnje (Predugovorne obavijesti) na taj ćemo način sklopiti ugovor za kupnju proizvoda naručenih preko naše Internet stranice. Stoga je osnova temeljem koje prikupljamo i obrađujemo podatke o Vama predviđena u članku 6. stavak 1.(b) Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 jer je obrada Vaših podataka nužna za izvršavanje ugovora u kojem ste stranka ili kako bi se poduzele radnje na Vaš zahtjev prije sklapanja takvog ugovora.

Moguće je da ćemo Vaše osobne podatke obrađivati i radi ispunjavanja naših pravnih obveza koje su propisane važećim zakonima, a ponekad ćemo Vaše osobne podatke obrađivati i temeljem našeg legitimnog interesa (kao u slučaju provjere Vašeg identiteta prilikom narudžbe proizvoda putem naše web stranice).

U slučaju da nas kontaktirate s nekim Vašim upitom, ili nam iskažete interes za naše proizvode ili podijelite s nama Vaša iskustva s našim proizvodima i proizvodima slične naravi, ili podijelite s nama fotografije, video zapise i komentare putem kontakt forme s naše web stranice ili ih sami stavite javno na raspolaganje putem društvenih mreža (npr. komentar na proizvod na našem Facebook ili Instagram profilu), slanjem tih podataka, odnosno njihovom objavom ste ujedno dali svoju privolu za obradu dostavljenih osobnih podataka za tu svrhu. Privolu imate pravo u svakom trenutku povući, a detalje o tome možete pročitati niže u ovim Pravilima privatnosti (Vaša prava u vezi s obradom i zaštitom osobnih podataka). Te ćemo podatke koristiti isključivo za svrhu radi koje ste nam podatke dali.

5. PRIMATELJI S KOJIMA DIJELIMO VAŠE OSOBNE PODATKE

Vaše osobne podatke nikada nećemo prodavati, niti dostavljati trećim stranama za njihove marketinške ili druge svrhe.

Vaše podatke možemo podijeliti s trećim primateljima jedino ako je to nužno za realizaciju vaših narudžbih. Za te svrhe Vaše podatke možemo podijeliti sa:

  1. Računovodstvenim servisom koji za nas obavlja računovodstveno-knjigovodstvene usluge. Ove usluge Lenimentusu pruža: MATEUS revizija, računovodstvo i porezno savjetovanje d.o.o, Zagreb, Avenija Marina Držića 4, OIB: 20781775110
  2. Dostavnoj službi koja za nas obavlja distribuciju naručenih proizvoda. Usluge dostave za nas obavlja Hrvatska Pošta.

Izuzev navedenog, Vaše osobne podatke možemo dostaviti trećim stranama jedino ako nam tako nalažu propisi, odnosno kako bismo ispunili svoje zakonske obveze (na primjer dostave podataka po zahtjevu nadležnih državnih tijela, dostava podataka Poreznoj upravi, dostave podataka za potrebe provedbe eventualnih sudskih postupaka).

6. LOKACIJA OBRADE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Osobne podatke svojih kupaca i potencijalnih kupaca obrađujemo unutar Europske Unije, te ih nećemo iznositi izvan granica Europske Unije i Europskog gospodarskog prostora.

7. VRIJEME POHRANE OSOBNIH PODATAKA

Vaše osobne podatke čuvamo onoliko vremena koliko je potrebno za ispunjenje svrhe zbog koje smo ih prikupili, a nakon tog vremena ih čuvamo ukoliko je to naša zakonska obveza (jer nas propisi obvezuju da podatke čuvamo određeni vremenski period) ili radi našeg legitimnog interesa.

Ukoliko ste naručili i/ili kupili naše proizvode Vaše ćemo osobne podatke i dokumenataciju vezano za realizaciju ugovora o kupoprodaji čuvati onoliko vremena koliko je određeno računovodstvenim i drugim propisima za čuvanje podataka odnosno dokumentacije.

Sve podatke o Vašim upitima, reklamacijama i prigovorima čuvamo godinu dana od dana kada je taj upit, reklamacija ili prigovor s Vama riješen.

Podatke koje ste sami objavili na našim društvenim mrežama imamo pravo u svakom trenutku obrisati ukoliko nam se to pokaže potrebnim ili svrsishodnim za administriranje naših profila na društevnim mrežama, a isto tako i Vi možete od nas u svakom trenutku tražiti da obrišemo neki Vaš komentar i drugi podatak kojeg ste ranije bili odlučili sami javno objaviti na našim profilima na društvenim mrežama. Ovaj zahtjev možete uputiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Imamo pravo i duže čuvati Vaše podatke i dokumentaciju koja ih sadrži ukoliko nam je to potrebno radi pokretanja ili dovršetka sudskih postupaka u kojima bi nam takvi podaci bili potrebni.

8. VAŠA PRAVA U VEZI S OBRADOM I ZAŠTITOM OSOBNIH PODATAKA

Ukoliko Lenimentus obrađuje Vaše osobne podatke, u smislu Opće Uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679, Vi se smatrate ispitanikom i imate pravo od Lenimentusa kao voditelja obrade zahtijevati ostvarenje svojih prava. Obzirom na obrade Vaših podataka od strane Lenimentusa imate sljedeća prava:

Pravo na informiranost

Lenimentus kao voditelj obrade je dužan ispitanicima čije osobne podatke obrađuje dati jasne i razumljive informacije o svom identitetu i kontakt podacima, o tome koje kategorije osobnih podatka, za koje svrhe i temeljem kojih pravnih osnova obrađuje, o primateljima ili kategorijama primatelja osobnih podataka, o legitimnim interesima za obradu, o namjeri prijenosa osobnih podataka u tzv. treće zemlje, o vremenu pohrane osobnih podataka, o pravima ispitanikainačinu na koji ih mogu ostvariti.
Sve navedene informacije nalaze se u ovim Pravilima privatnosti koja su Vam dostupna na našoj web stranici.

Pravo na pristup

Kao ispitanik imate pravo u svakom trenutku zatražiti informaciju o tome da li Lenimentus obrađuje Vaše osobne podatke, te ako ih obrađuje imate pravo na pristup tim podacima i na informacije: u koje se svrhe Vaši osobni podaci obrađuju, koje kategorije osobnih podataka obrađujemo, tko su primatelji ili kategorije primatelja tih podataka, koje je vrijeme njihove pohrane, o izvoru prikupljanja podataka, o pravima koja imate u vezi zaštite svojih osobnih podataka te o postojanju automatiziranog donošenja odluka, uključujući profiliranje, o prijenosu podataka u treće zemlje, te imate pravo dobiti kopiju osobnih podataka koji se obrađuju.

Pravo na ispravak

U svakom trenutku imate pravo tražiti ispravak netočnih i dopunu nepotpunih osobnih podataka.

Pravo na brisanje (“pravo na zaborav”)

Imate pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje Vaših osobnih podataka, a tom ćemo zahtjevu udovoljiti ukoliko su ipunjeni uvjeti iz Opće uredbe o zašiti podataka EU 2016/679. Naime, ovo pravo nije apsolutno i sukladno spomenutoj Uredbi ovom Vašem zahtjevu nećemo moći udovoljiti prije svega ako je obrada nužna radi poštovanja pravne obveze kojom se zahtijeva obrada u pravu Europske Unije ili pravu Republike Hrvatske kojem podliježe Lenimentus ili ako je obrada nužna radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva.

Sukladno spomenutoj Uredbi, bit ćemo dužni obrisati Vaše osobne podatke ako postoji jedan od razloga koji su propisani člankom 17. Uredbe. Obzirom na obrade koje Lenimentus provodi i pravne osnove na kojima se te obrade temelje, tom ćemo zahtjevu biti dužni udovoljiti u situacijama kada postoji neki od sljedećih razloga:

  1. osobni podaci koji se odnose na Vas više nisu nužni u odnosu na svrhe za koje su prikupljeni ili na drugi način obrađeni;
  2. povlačite privolu na kojoj se obrada temelji i ako ne postoji druga pravna osnova za obradu;
  3. ulažete prigovor na obradu koja se temelji na legitimnom interesu Lenimentusa te ne postoje preči legitimni razlozi za obradu;
  4. osobni podaci koji se odnose na Vas nezakonito su obrađeni; ili
  5. osobni podaci koji se odnose na Vas se moraju brisati radi poštovanja pravne obveze iz prava Europske Unije ili prava Republike Hrvatske kojem podliježe Lenimentus kao voditelj obrade.

Pravo na ograničavanje obrade

Imate pravo ishoditi ograničavanje obrade osobnih podataka koji se odnose na Vas, ako je ispunjeno jedno od sljedećeg:

  1. osporavate točnost osobnih podataka koji se odnose na Vas, na razdoblje kojim se voditelju obrade omogućuje provjera točnosti osobnih podataka;
  2. obrada je nezakonita i protivite se brisanju osobnih podataka te umjesto toga tražite ograničavanje njihove uporabe;
  3. Lenimentus kao voditelj obrade više ne treba osobne podatke za potrebe obrade, ali ih tražite radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih
    zahtjeva; ili
  4. uložili ste prigovor na obradu koja se temelji na legitimnom interesu Lenimentusa očekujući potvrdu o tome nadilaze li legitimni razlozi voditelja
    obrade Vaše razloge.

Ako je obrada osobnih podataka koji se odnose na Vas ograničena, takvi osobni podaci smiju se obrađivati samo uz Vašu privolu, uz iznimku pohrane, ili za postavljanje, ostvarivanje ili obranu pravnih zahtjeva ili zaštitu prava druge fizičke ili pravne osobe ili zbog važnog javnog interesa Europske Unije ili države članice. Ako ste ishodili ograničavanje obrade na temelju navedenih preduvjeta, Lenimentus će Vas izvijestiti prije nego li se ukine ograničavanje.

Pravo na prenosivost podataka

Imate pravo zaprimiti osobne podatke koji se odnose na Vas, a koje ste dostavili Lenimentusu u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu. Također imate pravo prenijeti te podatke drugom voditelju obrade bez ometanja od strane Lenimentus ako se obrada temelji na privoli ili na ugovoru i provodi se automatiziranim putem.

Prilikom ostvarivanja tog prava imate pravo na izravni prijenos od jednog voditelja obrade drugome, pod uvjetom da je to tehnički izvedivo. To ne smije negativno utjecati na prava i slobode drugih.

Pravo na prigovor

Imate pravo na temelju Vaše posebne situacije u svakom trenutku uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na Vasna temelju legitimnog interesa lenimentusa. U tom slučaju lenimentus više ne smije obrađivati Vaše osobne podatke. osim ako dokaže da postoje uvjerljivi legitimni razlozi Lenimentusa za obradu koji nadilaze Vaše interese, prava i slobode ili radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva.

Pravo na povlačenje privole

Ukoliko se obrada Vaših osobnih podataka temelji na Vašoj privoli, danu privolu imate pravo u svakom trenutku povući. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja.
Obzirom da Lenimentus ne obrađuje Vaše podatke za automatizirano pojedinačno donošenje odluka, uključujući izradu profila, niti za potrebe izravnog marketinga, prava koja biste kao ispitanik imali glede takvih obrada podataka nisu primjenjiva.

9. KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI I OSTVARITI SVOJA PRAVA

Svako od naprijed navedenih prava možete ostvariti podnošenjem zahtjeva na naš e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Zahtjev možete podnijeti i putem pošte na našu adresu: Lenimentus d.o.o., Maksimirska cesta 70, 10 000 Zagreb.

U zahtjevu je dovoljno navesti Vaše ime i prezime, e-mail adresu, potpis (ako popunjavate zahtjev rukom) te poštansku adresu (ako nemate e-mail adresu i želite naš odgovor zaprimiti putem pošte). Ako zahtjev podnosite pisano poštom, on mora biti potpisan. U zahtjevu morate jasno navesti koje pravo želite ostvariti. Pritom možete koristiti obrazac koji Vam je dostupan ovdje.

Vašem smo zahtjevu dužni udovoljiti u roku mjesec dana od dana kada smo ga zaprimili, o čemu ćemo Vas obavijestiti na e-mail adresu (ako ste zahtjev poslali elektroničkim putem) ili na poštansku adresu koju ste naveli u svom zahtjevu, ako pritom niste naveli koja je Vaša e-mail adresa.

10. PRAVO NA PRIGOVOR NADZORNOM TIJELU

Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, uvijek imate pravo na podnijeti prigovor nadzornom tijelu. Podaci o nadzornom tijelu: Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP), Martićeva ulica 14, 10 000 Zagreb, web: https://azop.hr/.

11. IZMJENA POLITIKE PRIVATNOSTI

Ova Pravila privatnosti Lenimentus može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Pravila privatnosti na Internet stranici www.nowfoods.hr.
Izmjena Pravila privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na web stranici www.nowfoods.hr.

Preuzmite Uvjete kupnje (Predugovorne obavijesti) (pdf) - ovdje.

Preuzmite Obrazac za ostvarenje prava na zaštitu osobnih podataka (Word) - ovdje.

Preuzmite Obrazac za jednostrani raskid ugovora (Word) - ovdje.

Izdvojeni proizvodi
msm
Now Foods MSM
MSM je prisutan gotovo u svom svježem voću i povrću, mesu i plodovima mora, no današnji uzgojem i proizvodnjom su smanjenje razine sumpora.
Cijena: 192,75 kn
magnesium-citrate8
Now Foods Magnezij i Citrat
Za živčani sustav, sadrži Magnezij te doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije kao i normalnoj sintezi proteina.
Cijena: 179,89 kn
calcium-magnesium
Now Foods Kalcij i magnezij
Sadrži vitamin D, magnezij, cink i kalcij koji doprinose i održavaju normalne kosti, zube te doprinose normalnoj funkciji probavnih enzima.
Cijena: 179,89 kn

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće