CUSTOM_ALT_AWARD_HEADER
Uživajte u zimskim radostima!

Proizvodi

Daily-Vits_30-kom_nedostupno
Now Foods Daliy Vits multi 30 kom
Samo jedna tableta dnevno S Luteinom i Likopenom Višestruki vitamini pomažu premostiti jaz hranjivih tvari u našoj svakodnevnoj prehrani. U današnjem svijetu prerađene hrane i ubrzanog načina života, mnogi od nas ne dobivaju dnevnu preporučenu količinu vitamina, minerala i drugih hranjivih tvari. Višestruki vitamini mogu pomoći u popunjavanju područja koja nedostaju u našoj prehrani, a formulirani su kako bi pružili širok raspon nutrijenata. Dovoljna je jedna tableta dnevno gdje je sadržano 27 različitih nutrijenata, vitamina i minerala uz prisutstvo luteina i likopena.
Cijena: 10,61 € / 79,94 kn
D-Mannose_nedostupno
Now Foods D-manoza
D-manoza je u svijetu prihvaćena kao sredstvo broj jedan u liječenju urinarnih infekcija, jednostavna je molekula šećera koja se prirodno nalazi u biljkama poput brusnice, borovnice, breskve, jabuke i naranče, a ima djelovanje i do 50 puta jače od brusnice.
Cijena: 38,64 € / 291,13 kn
CoQ102
Now Foods CoQ10
Koenzim Q10 je jedna od najmoćnijih tvari u ljudskom tijelu - neophodan je za održavanje svih bioloških procesa u organizmu. Osim što je snažan antioksidans te poboljšava imunitet organizma CoQ10 pomaže kod kroničnog umora, alergija, migrena, mršavljenja, Alzeheimerove bolesti te poboljšava kvalitetu spermija.
Cijena: 20,08 € / 151,29 kn
MSM-nedostupno
Now Foods MSM
MSM je prisutan gotovo u svom svježem voću i povrću, mesu i plodovima mora, no današnji uzgojem i proizvodnjom su smanjenje razine sumpora.
Cijena: 22,63 € / 170,51 kn
Magnezij-i-citrat_nedostupno
Now Foods Magnezij i Citrat
Za živčani sustav, sadrži Magnezij te doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije kao i normalnoj sintezi proteina.
Cijena: 20,87 € / 157,25 kn
calcium-magnesium
Now Foods Kalcij i magnezij
Sadrži vitamin D, magnezij, cink i kalcij koji doprinose i održavaju normalne kosti, zube te doprinose normalnoj funkciji probavnih enzima.
Cijena: 20,84 € / 157,02 kn
hyaluronic-acid
Now Foods Hijaluronska kiselina
Hijaluronska kiselina je prisutna u svim tvarima u tijelu, a najviša koncentracija je u vezivnim tkivima, kao što su koža i hrskavica.
Cijena: 25,86 € / 194,84 kn
turmeric-bromelain
Now Foods Turmeric i Bromelain
Kapsule s kurkumom i bromelainom. Biljna kombinacija osmišljena za održavanje zdravog vezivnog tkiva.
Cijena: 38,21 € / 287,89 kn
omega-3-6-9
Now Foods Omega 3-6-9
Kapsule s biljnim uljima. Proizvod koji pruža uravnoteženu mješavinu dvije važne vrste polizasicenih masni kiselina (i njihovih derivata) važnih za mnoge tjelesne funkcije.
Cijena: 19,47 € / 146,70 kn
Acidophilus_nedostupno
Now Foods 8 billion acidophilus & bifidus
Kapsule s kulturama mikroorganizama.
Cijena: 18,64 € / 140,44 kn
c-500
Now Foods Vitamin C-500
Antioksidans. Sadrži vitamin C koji doprinosi zaštiti stanica od antioksi- dativnog stresa.
Cijena: 10,61 € / 79,94 kn
Silymarin2
Now Foods Silymarin 150 mg
Dodatak prehtani s ekstraktom sikavice i kurkumom. Silymarin (Silybum marianum), također poznat kao mlijeko čička, se koristi od strane tradicionalnih travara stoljećima. Znanstvene studije su pokazale da sastojci u silymarin kapsuli mogu pomoći u održavanju zdrave funkcije jetre. Ova vegetarijanska formula također uključuje kurkumu za dodatnu podršku.
Cijena: 16,26 € / 122,51 kn
NAC_nedostupno
Now Foods NAC (N-acetil cistein ) 600 Mg
Dodatak prehrani sa selenom i molibdenom. N-acetil cistein (NAC) je stabilan oblik neesencijalne aminokiseline cisteina. Riječ je o aminokiselini koja sadrži sumpor koji djeluje kao stabilizator za stvaranje proteinskih struktura, a potreban je i za stvaranje glutationa. Molibden i selen esencijalni su minerali u tragovima koji olakšavaju proizvodnju nekoliko važnih enzima, a iznimno su važni u zaštiti stanica od oksidativnog stresa te doprinose normalnoj fukciji imunološkog sustava.
Cijena: 25,39 € / 191,30 kn
Vitamin_D32
Now Foods Vitamin D-3 1000 UI
NOW® vitamin D-3 softgels sadrži vitamin D koji doprinosi normalnoj funkociji imunološkog sustava, održavanju normalne funkcoije mišića, normalnih kostiju i zubi, doprinosi normalnoj razini kalcija, doprinosi normalnoj apsorpcijikalcija i fosfora te ima ulogu u procesu dijeljena stanica. Vitamin D se obično dobiva iz prehrane ili ga koža proizvodi iz ultraljubičaste energije sunca. Međutim, u hrani nije dovoljno zastupljen . Kako sve više ljudi izbjegava izlaganje suncu, suplementacija vitaminom D postaje još potrebnija kako bi se osiguralo da Vaše tijelo dobije odgovarajuću opskrbu.
Cijena: 13,90 € / 104,73 kn
L_carnitine1
Now Foods L-Carnitine 500 mg
Dodadatk prehrani s L- karnitinom. L-Karnitin je neesencijalna aminokiselina koja pomaže u održavanju cjelokupnog dobrog zdravlja olakšavajući prijenos skupina masnih kiselina u mitohondrijske membrane za proizvodnju stanične energije. Prirodno se javlja u crvenom mesu i drugim namirnicama životinjskog podrijetla, ali preporučujemo suplementaciju kako bi se dobile optimalne razine ove izvrsne aminokiseline. NOW® L-Carnitine je najčišći oblik, klinički testiran i vegetarijanski (ne-životinjski izvor). Tvrtka Carnipure™ nudi najčišći L-Carnitine i zaštitni je znak tvrtke Lonza, Ltd., Švicarska, odakle NoWFoods uzima sirovinu.
Cijena: 19,39 € / 146,09 kn
Liver_refresh
Now Foods Liver Refresh
Dodatak prehrani s ekstraktima biljaka. Sadrži sikavicu koja doprinosi zdravlju jetre. Promiče optimalno zdravlje jetre. Podržava zdrave procese detoksikacije. Pomaže uspostaviti zdravlje jetre i potaknuti vitalne procese detoksikacije tijela. NOW® Liver refresh ™ je kombinacija hranjivih tvari i bilja dizajnirana da podrži ulogu jetre u tim procesima. Liver refresh ™ kombinira ekstrakt ploda čička s jedinstvenom mješavinom biljaka i enzima kako bi se stvorila uravnotežena botanička formula za podršku zdrave funkcije jetre. N-acetil-cistein, methionin i druge hranjive tvari uključene su kako bi podržale proizvodnju glutationa, glavnog antikosidansa u tijelu, zaduženog za eliminaciju slobodnih radikala koji nastaju u metaboličkim procesima.
Cijena: 28,99 € / 218,43 kn
MACA2
Now Foods Maca 500 mg
Dodatak prehrani s prahom mace. Podrška reproduktivnom zdravlju. Za muškarce i žene. Maca (Lepidium meyenii) uzgaja se na visokim nadmorskim visinama u regiji Anda u središnjem Peruu. Tradicionalno se stoljećima koristi kao izvor hrane i kao opći energetski tonik. Moderna znanstvena istraživanja sugeriraju da makao može pomoći u podržavanju zdravog reproduktivnog života i za muškarce i za žene. Klinički podaci ukazuju na to da maca ne djeluje izravno na funkciju endokrinog sustava.
Cijena: 16,49 € / 124,24 kn
Omega_3_nedostupno
Now Foods Omega-3 (molecularydistilled)
Dodatak prehrani s omega -3 masnim kiselinama ( EPA i DHA ), EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca , a blagotvorni učinka se postiže dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA. Ovaj koncentrat ribljeg ulja proizvodi se prema strogim standardima kontrole kvalitete. Dodatno je testiran da se dokaže kako je bez potencijalno štetne razine zagađivača kao što su PCB, dioksini, živa i drugih teških metala.
Cijena: 13,37 € / 100,74 kn
todo

"Moje osnovno pravilo je zdrava hrana, pozitivan stav, puno smijeha i puno kvalitetnog sna. Budući da izgledamo onako kako se hranimo, važno mi je da svakodnevno koristim zdrave namirnice te dodatke prehrani kako bi ostvarila željeni balans. Ubuduće će mi to olakšati NOW proizvodi, jer u užurbanom stilu života koji nas sve jednako troši najvažnije je pronaći dobrog saveznika. Uz to, slogan kreiran za hrvatsko tržište „Sad sam napokon svoja“ totalno odgovara mom karakteru."

Sandra Bagarić

Saznaj više

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće